Kan någon annan hämta ut leveransen åt mig?

Namnet på personen som du skriver in som kontaktperson i leveransadressen är också den personen som måste kvittera ut leveransen med giltig ID-handling, oavsett om det är hos ombud eller hemleverans

Önskar ni byta kontaktperson så att någon annan kan hämta ut din leverans så finns det fyra alternativ:
  1. Har beställningen ännu inte packats eller skickats så har vi oftast att möjlighet att ändra kontaktperson. Maila då till info@stonefactory.se med att du vill ändra leveransperson. Meddela ditt ordernummer samt kontaktuppgifter till den nya personen.

  2. Har beställningen redan packats med fraktsedel eller skickats så debiteras du 450 kronor av fraktfirman per kolli. Maila då till info@stonefactory.se med att du vill ändra leveransperson. Meddela ditt ordernummer samt kontaktuppgifter till den nya personen. Du kommer att efterfaktureras detta.
    Observera att det dock inte alltid är det finns möjlighet att ändra kontaktperson om en vara skickas till ett ombud.


  • Om varan skickats till ett ombud: Personen som står som kontaktperson kan lämna ut sin giltiga ID-handling till personen som ska kvittera ut varan. (Kopia ej giltig)

    Alternativt kan du ladda ned Appen Mina Paket, där kan du signera med mobilt bank ID och skicka QR-koden till personen som ska hämta ut ert paket. Personen visar då upp QR-koden hos ombudet tillsammans med sin ID-handling.

  • Om varan skickas med hemleverans: Personen som står som kontaktperson kan lämna ut sin giltiga ID-handling till personen som ska kvittera ut varan. (Kopia ej giltig).

4. Kan ingen vara på plats och kvittera ut leveransen så kan chauffören ställa av varan vid tomtgräns. Dock måste ni meddela oss detta så att vi kan fylla i en fullmakt om att ni tillåter fraktföretaget lämna av er vara utan kvittens. Observera att vid kvittensfri leverans så befrias åkeriet samt Stonefactory för eventuella synliga skador eller stöld på godset då anmärkning inte kan göras på plats. Önskar du kvittensfri leverans - kontakta info@stonefactory.se .

Observera att eventuell lagerhyra fortfarande debiteras dig som kund om godset står på terminalen. Adressändring är en process som kan ta upp till 2 arbetsdagar att genomföra.
Stonefactory

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.